Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Beamz Light Package 2, disco fényhatás készlet, 2 x fényhatás, 1 x lézer megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 33490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. Hatásos party világítás egy készletben: két moonflower fényhatás és Apollo RG lézer. A zenével irányított, nagy fényerejű színes hatások mindig a party műfajához igazodnak. Falra, mennyezetre és állványra szerelhető, továbbá kis és közepes nagyságú eseményekhez alkalmas. A beamZ Light Package 2 berendezéssel impozáns fényhatásokat szerezhet be következő bulijára vagy eseményére. A berendezés két moonflower hatású berendezést kombinál egy többpontos Apollo RG lézerrel, így színes és intenzív fény show-t nyújt Önnek szinte bármilyen alkalomra. A többpontos mini Apollo lézerhatás két lézeregységével, vörös és zöld mintáival fedi be a táncparkettet, így alakítva ki mozgást minimális erőfeszítéssel a teremben. A beépített mikrofon lehetővé teszi a zenével való irányítást, amely esetén a lézer a zene ritmusában világítja be a helyiséget, vagy használja az automata üzemmódot. Szükség esetén az Apollo berendezés egy bekapcsolható stroboszkóppal is rendelkezik, amely néhány Luxszal növeli meg a táncparkettet. Mindkét moonflower fényberendezés 60 RGBAW spektrumú LED diódával rendelkezik. A táncparkettet színes fénytengerré alakítják. 20 W-tal extrém takarékosak üzemeltetés közben, még ha a party a kora reggeli órákig is tart. A fényes fénypontok eközben a megvilágítás megfelelő intenzitását érik el, így világosabb környezetben, például élő eseményeken vagy bowling pályákon is sugárzanak. A moonflower berendezések zenével is vezérelhetők, tehát a zene ritmusára villannak fel, hogy a Light Package 2 berendezés egy taktusban világítson. Természetesen a fényminta változásának sebességét be is állíthatjuk. A beamZ Light Package 2 készlet minden berendezése falra, mennyezetre, vagy állványra szerelhető és a plug & play rendszernek köszönhetően azonnal használatra készek. Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a lézersugárzás nagyon veszélyes lehet az emberi szemre és bőrre. Erre való tekintettel a lézerek különféle ún. biztonsági osztályokba vannak sorolva. A kínált lézer 3B osztályba van sorolva és Németországban csak szakember üzemeltetheti. Itt követheti a törvényeket és előírásokat ezzel kapcsolatban: DIN EN 60825-1 Előírás a lézersugárzással kapcsolatos balesetek megelőzésére BGV B2 BG információ "Lézerberendezések show és vetítési célokra" BGI 5007 BG információ "Lézerberendezések üzemeltetése" BGI 832 Amennyiben az eszközt Németországon kívül szeretné üzemeltetni, tájékozódjon a helyi előírásokról a lézerek üzemeltetésével kapcsolatban.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Beamz Light Package 2, disco fényhatás készlet, 2 x fényhatás, 1 x lézer kedvező áron 33490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 8715693271232

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tatiana

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zuzana

33490 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hermína

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jana

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

LED világító effektus Beamz Uranus, dual moonflower

LED világító effektus Beamz Uranus, dual moonflower

A Beamz Uranus egy lehengerlő LED effektus, melynek köszönhetően közepesen-nagy helységeket...

Beamz Large Strobe LED sztroboszkóp, fényeffekt, fehér

Beamz Large Strobe LED sztroboszkóp, fényeffekt, fehér

A Beamz Large Strobe egy LED diódás sztroboszkóp ,amely az táncparkettet 100 fehér 8 mm-es LED...

Beamz Revo 9 Burst Pro LED fényeffektus, DMX, RGB

Beamz Revo 9 Burst Pro LED fényeffektus, DMX, RGB

A Beamz Revo 9 Burst Pro egy fantasztikus LED fényeffektus , amely az egész táncparkettet...

Beamz Mini LED 4 Moon fényhatás, 4-helyes

Beamz Mini LED 4 Moon fényhatás, 4-helyes

A Beamz mini LED 4 Moon egy 4-helyes moonflower hatás, amely 72 színes LED diódájával fénybe...

Beamz Magic Jelly LED diódás fényeffekt, RGB, zenés vezérlés

Beamz Magic Jelly LED diódás fényeffekt, RGB, zenés vezérlés

A Beamz Magic Jelly DJ gömb 3 színű LED fényekkel (piros, zöld, kék) minden partit és...

Beamz Mini Star Ball, RGBWA, LED, 6 x 3 W, zenei üzemmód

Beamz Mini Star Ball, RGBWA, LED, 6 x 3 W, zenei üzemmód

A Beamz Mini Star Ball egy alap LED fényeffektus, ami a legsötétebb sarkakat is parádés...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 08.03.2021

Értékelés:
(80.6%)