Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Brilum LED fénycső NANO LED T8 G13/9W/230V 3000K megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1610 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Brilum LED fénycső NANO LED T8 G13/9W/230V 3000K kedvező áron 1610 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Igor

A Brilum LED fénycső NANO LED T8 G13/9W/230V 3000K terméknek nagyon jó értékelése van. A kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Karol

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Lampak.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vilma

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Brilum LED fénycső NANO LED T8 G13/9W/230V 3000K még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomíra

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nikola

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Lampak.hu internetes áruház kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Monika

Szép, áttekinthető bolt és jó árak. Nincs mibe belekötni.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 19.07.2024

Értékelés:
(81.4%)