Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Decoland Csillár NENUFAR 3xE14/60W/230V szürke megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 21537 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Decoland Csillár NENUFAR 3xE14/60W/230V szürke kedvező áron 21537 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Judita

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Decoland Csillár NENUFAR 3xE14/60W/230V szürke még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Božena

Még csak rövid ideje használom, de idáig 21537 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Decoland Csillár NENUFAR 3xE14/60W/230V szürke termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adam a Eva

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eugen

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Blanka

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Decoland Csillár NENUFAR 3xE14/60W/230V szürke terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuslav

A kategóriáját szinte mindig a Lampak.hu áruházban keresem. Ez a Decoland Csillár NENUFAR 3xE14/60W/230V szürke mindössze 21537 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 29.07.2021

Értékelés:
(77.2%)