Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Hadex LED Beépíthető lámpa LED/3W/230V 3000K megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1910 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Hadex LED Beépíthető lámpa LED/3W/230V 3000K kedvező áron 1910 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ema

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Lampak.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dorota

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomíra

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Hadex LED Beépíthető lámpa LED/3W/230V 3000K nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Rastislav

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Marína

1910 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Hadex LED Beépíthető lámpa LED/3W/230V 3000K terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Demeter

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Hadex LED Beépíthető lámpa LED/3W/230V 3000K még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.04.2021

Értékelés:
(83.6%)