Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Lamkur Csillár zsinóron LIVIA 1xE27/60W/230V megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 10730 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Lamkur Csillár zsinóron LIVIA 1xE27/60W/230V kedvező áron 10730 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gregor

10730 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Lamkur Csillár zsinóron LIVIA 1xE27/60W/230V terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dobromila, Kevin

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Lamkur Csillár zsinóron LIVIA 1xE27/60W/230V még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ida

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radoslav

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Lampak.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eugen

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Lamkur Csillár zsinóron LIVIA 1xE27/60W/230V nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Henrich

A kategóriáját szinte mindig a Lampak.hu áruházban keresem. Ez a Lamkur Csillár zsinóron LIVIA 1xE27/60W/230V mindössze 10730 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ivana, Ivona

Jó minőség elérhető áron 10730 Ft.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 17.05.2021

Értékelés:
(80%)