Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Luminex Fali lámpa HYDRO 1 1xE27/60W megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 11940 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Luminex Fali lámpa HYDRO 1 1xE27/60W kedvező áron 11940 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Iľja, Eliáš

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Mikuláš

Jó minőség elérhető áron 11940 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Svetlana

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Luminex Fali lámpa HYDRO 1 1xE27/60W termékre mindőssze 11940 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornel

Rendszeresen vásárolok a Lampak.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Božena

A Luminex Fali lámpa HYDRO 1 1xE27/60W terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lukáš

A kategóriáját szinte mindig a Lampak.hu áruházban keresem. Ez a Luminex Fali lámpa HYDRO 1 1xE27/60W mindössze 11940 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 07.08.2022

Értékelés:
(76.2%)