Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Luminex Mennyezeti lámpa DEVIN 6xE27/60W fehér megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 38100 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Luminex Mennyezeti lámpa DEVIN 6xE27/60W fehér kedvező áron 38100 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Konštantín

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Luminex Mennyezeti lámpa DEVIN 6xE27/60W fehér terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Henrich

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adriána

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Michal, Michaela

Még csak rövid ideje használom, de idáig 38100 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Luminex Mennyezeti lámpa DEVIN 6xE27/60W fehér termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lesana, Lesia

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.05.2022

Értékelés:
(80.4%)