Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Milagro Csillár zsinóron FRANK 3xE27/60W/230V megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 24420 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Milagro Csillár zsinóron FRANK 3xE27/60W/230V kedvező áron 24420 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radoslav

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jaroslava

A Milagro Csillár zsinóron FRANK 3xE27/60W/230V terméknek nagyon jó értékelése van. A kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ervín

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bohuslav

Kitűnő ár-érték arány

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vít

Először nem hittem el azt, amit a Milagro Csillár zsinóron FRANK 3xE27/60W/230V termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Lampak.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Darina

A Milagro Csillár zsinóron FRANK 3xE27/60W/230V terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Libuša

A Lampak.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 08.07.2020

Értékelés:
(79.4%)