Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Narva Fénycső G13/18W/59V megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3490 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Narva Fénycső G13/18W/59V kedvező áron 3490 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubica

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Narva Fénycső G13/18W/59V nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bernard

Felülmúlta az elvárásaimat, a Narva Fénycső G13/18W/59V termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adolf

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Patrícia, Patrik

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Narva Fénycső G13/18W/59V termékre mindőssze 3490 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Lenka

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Lampak.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Uršuľa

A Narva Fénycső G13/18W/59V termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Lampak.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.08.2020

Értékelés:
(82.6%)