Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján OneConcept Vertikális grill oneConcept Kebap Master, 1800 W, fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 19990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A oneConcept Kebap Master vertikális grill segítségével kedvenc grill húsételeit otthon is elkészítheti. Mindegy, hogy ropogós csirkefalatokra, szaftos kebabra vagy zöldséges-húsos rablópecsenyére van gusztusa, az alábbi grillel bármilyen ételt elkészíthet. A forgótű segítségével, mely a grill körül forog, a sütés ideje a minimálisra csökkentett. A forgószabályozónak köszönhetően a sütés hossza beállítható és a készétel így azonnal tálalható. A praktikus zsírcsurgató tál és a többi elem is mosogatógépben tisztítható. Maga a konstrukció gyorsan és gond nélkül letörölhető ill. tárolható. Kínált modelleink: fekete és nemes acél.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket OneConcept Vertikális grill oneConcept Kebap Master, 1800 W, fekete kedvező áron 19990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260322376689

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vojtech

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Electronic-Star.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zora

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Matilda

A Csirke grillsütő kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Electronic-Star.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kvetoslava

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Csirke grillsütő kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a OneConcept Vertikális grill oneConcept Kebap Master, 1800 W, fekete termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gejza

19990 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adolf

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

OneConcept Kebap Master Pro vertikális grillsütő,1500 W,acél

OneConcept Kebap Master Pro vertikális grillsütő,1500 W,acél

A oneConcept Kebap Master Pro vertikális grillsütővel kedvenc grillezett húsát otthonában is...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 17.04.2024

Értékelés:
(81.2%)