Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Philips Bright Light Philips Bright Light 71526/01/42 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5900 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Philips Bright Light Philips Bright Light 71526/01/42 kedvező áron 5900 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gizela

Még csak rövid ideje használom, de idáig 5900 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Philips Bright Light Philips Bright Light 71526/01/42 termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Koloman

A Léghűtő kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Lampak.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jarmila

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Philips Bright Light Philips Bright Light 71526/01/42 termékre mindőssze 5900 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Margaréta

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Philips Bright Light Philips Bright Light 71526/01/42 még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viola

Rendszeresen vásárolok a Lampak.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Beáta

Már párszor rendeltem a Lampak.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 18.09.2020

Értékelés:
(82%)