Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Philips Eseo Philips Eseo 37987/11/13 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 2950 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Philips Eseo Philips Eseo 37987/11/13 kedvező áron 2950 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eugen

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alojz

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Állólámpa, fali lámpa kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Philips Eseo Philips Eseo 37987/11/13 termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radovan

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Philips Eseo Philips Eseo 37987/11/13 még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Teodor

A Philips Eseo Philips Eseo 37987/11/13 terméknek nagyon jó értékelése van. A Állólámpa, fali lámpa kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Darina

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Lampak.hu internetes áruház Állólámpa, fali lámpa kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 19.07.2024

Értékelés:
(82.2%)