Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Philips Massive Philips Massive 41814/31/10 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 25220 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Philips Massive Philips Massive 41814/31/10 kedvező áron 25220 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dezider

A Állólámpa, fali lámpa kategóriáját szinte mindig a Lampak.hu áruházban keresem. Ez a Philips Massive Philips Massive 41814/31/10 mindössze 25220 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Valentína

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Medard

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Lampak.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bystrík

25220 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Philips Massive Philips Massive 41814/31/10 terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Františka

25220 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vasil

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Állólámpa, fali lámpa kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Philips Massive Philips Massive 41814/31/10 termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jarmila

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Lampak.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.08.2020

Értékelés:
(83%)