Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Philips Philips 16497/30/PN megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 8860 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Philips Philips 16497/30/PN kedvező áron 8860 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adolf

Még csak rövid ideje érkezett meg ez a termék, de amennyiben úgy fog működni, ahogy eddig, akkor maximálisan elégedett leszek

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Augustín

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Philips Philips 16497/30/PN még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Víťazoslav

Jó minőség elérhető áron 8860 Ft.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ferdinand

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Lampak.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Božidara

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Philips Philips 16497/30/PN terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Lampak.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Margaréta

A Philips Philips 16497/30/PN terméknek nagyon jó értékelése van. A kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Žofia

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Philips Philips 16497/30/PN termékre mindőssze 8860 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.04.2021

Értékelés:
(83.4%)