Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Philips Philips 33064/31/P7 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 55290 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Philips Philips 33064/31/P7 kedvező áron 55290 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Štefan

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Philips Philips 33064/31/P7 nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dáša

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Philips Philips 33064/31/P7 termékre mindőssze 55290 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Laura

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Lampak.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alžbeta

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dominik

Már párszor rendeltem a Lampak.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 14.06.2024

Értékelés:
(81.4%)