Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Polux Kültéri lámpa BOSTON 1xGU10/35W/230V megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5230 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Polux Kültéri lámpa BOSTON 1xGU10/35W/230V kedvező áron 5230 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornel

A Polux Kültéri lámpa BOSTON 1xGU10/35W/230V terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dáša

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alojz

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Polux Kültéri lámpa BOSTON 1xGU10/35W/230V nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ervín

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Polux Kültéri lámpa BOSTON 1xGU10/35W/230V termékre mindőssze 5230 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Estera

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Lampak.hu internetes áruház kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexander

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Lampak.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Darina

A Polux Kültéri lámpa BOSTON 1xGU10/35W/230V termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Lampak.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 20.10.2021

Értékelés:
(84.8%)