Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Polux LED Solár lánc NEONOR 50xLED/1xAAA megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6570 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Polux LED Solár lánc NEONOR 50xLED/1xAAA kedvező áron 6570 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Arnold

Ajándék volt, ezért még nem tudom értékelni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gašpar

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Lampak.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vladimír

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A Polux LED Solár lánc NEONOR 50xLED/1xAAA terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Oldrich

A Polux LED Solár lánc NEONOR 50xLED/1xAAA minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kazimír

A kategóriáját szinte mindig a Lampak.hu áruházban keresem. Ez a Polux LED Solár lánc NEONOR 50xLED/1xAAA mindössze 6570 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 31.05.2023

Értékelés:
(81.4%)