Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Prezent LINNER fali lámpa 1xT5/21W fehér megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 5230 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Prezent LINNER fali lámpa 1xT5/21W fehér kedvező áron 5230 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Boleslav

A Prezent LINNER fali lámpa 1xT5/21W fehér terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Drahoslav

Még csak rövid ideje használom, de idáig 5230 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Prezent LINNER fali lámpa 1xT5/21W fehér termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radomír

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a Állólámpa, fali lámpa kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Prezent LINNER fali lámpa 1xT5/21W fehér termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miloslav

Jó árak és minőségi kommunikáció, ez jellemzi a Lampak.hu internetes áruházat (a rendelésem állapotát minden lépésben nyomon követhettem), 2 napon belüli házhozszállítás. Csak ajánlani tudom, biztosan elégedettek lesznek.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Juraj

Egyelőre OK

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 10.08.2020

Értékelés:
(82%)