Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Sollux Csillár zsinóron LAGOS 1 1xGU10/40W/230V fehér megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 10600 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Sollux Csillár zsinóron LAGOS 1 1xGU10/40W/230V fehér kedvező áron 10600 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tadeáš

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Sollux Csillár zsinóron LAGOS 1 1xGU10/40W/230V fehér terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Lampak.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Nikola

Máskor is vásároltam már hasonló terméket és teljesen elégedett voltam. Ez egy megújult (feljavított) verzió, így bízom benne, hogy még az előzőnél is jobb lesz

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viliam

A Sollux Csillár zsinóron LAGOS 1 1xGU10/40W/230V fehér terméknek nagyon jó értékelése van. A kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Božidara

A Sollux Csillár zsinóron LAGOS 1 1xGU10/40W/230V fehér terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klára

10600 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Sollux Csillár zsinóron LAGOS 1 1xGU10/40W/230V fehér terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dezider

A Sollux Csillár zsinóron LAGOS 1 1xGU10/40W/230V fehér minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ingrida

A Sollux Csillár zsinóron LAGOS 1 1xGU10/40W/230V fehér termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Lampak.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.02.2024

Értékelés:
(82.6%)