Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 16390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A felfújható matrac összecsomagolása sem okoz gondot: Egyszerűen távolítsa el a szelepet, tekerje fel és a hab állagú anyag a tároló táska méretéhez igazodik. A kettő gumikötél tartja a henger alakját, a tároló táska pedig védi a matracot a szennyeződésktől és a sérüléstől. A csomagolás kis mérete - kb. 63 x 17 cm és 1,5 kg - lehetővé teszi a Yukatana eszköz tárolását hosszabb túrák vagy kerékpározás alkalmával is. Elérhető színek: egyszínű piros , kétszínű piros-szürke (10028083 számú termék)  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros kedvező áron 16390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395868531

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Beňadik

A Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milan

Egyelőre elégedett vagyok, azért az árért tökéletes, de még nem telt el elég idő, hogy megfelelően értékelhessem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľuboš, Ľubor

Rendszeresen vásárolok a Electronic-Star.hu webáruházban, gyakran vannak leárazásaik és kiárusításaik. Már alig várom a Black Fridayt :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Uršuľa

Már párszor rendeltem a Electronic-Star.hu internetes áruházból és mindig problémamentes volt az egész folyamat (a rendeléstől kezdve a kicsomagolásig). Ezért pozitívan értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ľubomil, Ľudomil

16390 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Yukatana Gooddream 10 Isomatte felfújható matrac, 10 cm vastag, önfelfújó, piros terméket!!!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radovan

Jó minőség elérhető áron 16390 Ft.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Yukatana Gooddream 7 Isomatte felfújható matrac, 7 cm vastag, önfelfújó, piros

Yukatana Gooddream 7 Isomatte felfújható matrac, 7 cm vastag, önfelfújó, piros

A felfújható matrac összecsomagolása sem okoz gondot: Egyszerűen távolítsa el a szelepet, tekerje...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 29.06.2022

Értékelés:
(80.6%)