Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján DURAMAXX HTF-R1, 2,4 GHz, vezeték nélküli termosztát fűtőtestre, szelep adapterek mellékelve megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9390 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A Duramaxx programozható vezeték nélküli radiátor termosztát egy tökéletes társ a belső tér klímájának kényelmes vezérlésére és ideális a fűtési költségek hatékony megtakarítására. A választható vezeték nélküli vezérlőpanelnek (10027579) köszönhetően ráadásul minden paramétert teljesen kényelmesen beállíthatunk távolról is. A különféle előbeállított heti programok (7 napos program, munkanapok és hétvégék, munkanapok, szombat és vasárnap, stb.) lehetővé teszik az időzített és személyre szabott beltéri klímát. Az elmentett vonatkozó éghajlati profilok gyorsan és komplikációk nélkül kiválaszthatók anélkül, hogy újra és újra be kéne programoznunk. Így például reggel ébredés után beállíthatjuk, hogy milyen hőmérséklet legyen a helyiségben estére. Sőt, beállíthatjuk egész hétre is. Ideális kellemes órák szerzésére a hideg telek során. A különféle hőmérséklet üzemmódok (normális és komfort hőmérséklet, fagyálló üzemmód) és további hasznos funkciók teszik ezt a termosztátot egy praktikus segítővé a háztartásban. A termosztát rendelkezik például fagyálló funkcióval is, amely megakadályozza, hogy a radiátor befagyjon. A szabadság üzemmód lehetővé teszi, hogy az aktuális hőmérsékletet akár 199 napon át konstans módon megtartsa. A szabadon beprogramozható fűtőfázisok lehetővé teszik, hogy személyre szabja hőmérsékleti szükségleteit. A vezérlés intelligens koncepciója a telepítéssel folytatódik. Az öreg termosztát fejet egyszerűen cserélhetjük ki az új, vezeték nélküli szolgálgatóra . A szükséges szelep adapter a küldemény része, tehát nem születnek további kiadásaink. A Duramaxx HTF-R1 termosztát fejet három 1,5 V AA elemmel kell felszerelni. A távirányító hátsó felén található gomb lenyomásával csatlakoztatjuk mindkét berendezést. Természetesen a hőmérséklet üzemmódokat a vezeték nélküli panel nélkül is beállíthatjuk, közvetlenül a termosztát fején . Kérjük, tartsa szem előtt, hogy a terméket a vezeték nélküli vezérlőpanel nélkül küldjük.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket DURAMAXX HTF-R1, 2,4 GHz, vezeték nélküli termosztát fűtőtestre, szelep adapterek mellékelve kedvező áron 9390 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260395865936

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dana, Danica

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Benjamín

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radomír

A DURAMAXX HTF-R1, 2,4 GHz, vezeték nélküli termosztát fűtőtestre, szelep adapterek mellékelve terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Electronic-Star.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Viktória

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Electronic-Star.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Karolína

A DURAMAXX HTF-R1, 2,4 GHz, vezeték nélküli termosztát fűtőtestre, szelep adapterek mellékelve terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Michal, Michaela

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Electronic-Star.hu internetes áruház Hősugárzók kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hubert

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein Chamonix, 2000 W, elektromos kandalló

Klarstein Chamonix, 2000 W, elektromos kandalló

A Klarstein Chamonix egy kellemes elektromos kandalló, amely csodálatosan romantikus hangulatot...

Klarstein St. Moritz elektromos hőáteresztő kandalló, 1800 W

Klarstein St. Moritz elektromos hőáteresztő kandalló, 1800 W

A St. Moritz a Klarstein cégtől egy elektromos kandalló, amely minden helyiség hangulatát...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 05.12.2022

Értékelés:
(80.4%)