Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Klarstein St. Moritz elektromos hőáteresztő kandalló, 1800 W megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 43590 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak. A St. Moritz a Klarstein cégtől egy elektromos kandalló, amely minden helyiség hangulatát kellemesebbé teszi. A St. Moritz egy különösen szép szobai kiegészítő stílusos fekete fa megjelenésének, autentiukus fém karjainak és decens görbületű lábainak köszönhetően. A készülék csatlakoztatására csak egy funkciós dugaljra van szükség. A kandalló gyönyörűen szimulálja a lángnyelvek fényét, ami így a helyiséget optikai melegséggel tölti meg. A fényerősség szabályozhatóságának köszönhetően a lángnyelvek fényét csökkenteni vagy növelni is lehet. De a kandalló jóval több, mint egy lakáskiegészítő - sokkal gyorsabban fel tudja melegíteni a helyiséget, mint egy szobai radiátor. A fűtési teljesítményt, természetesen, saját elképzelései szerint alakíthatja. A teljesítmény akár 1800 W-ig állítható be, emellett a készülék nagyon csendes. A kapcsoló és a forgatható szabályozó, amikkel a fűtés vezérelhető, stílusosan az elülső fedél mögé rejtettek.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Electronic-Star.hu árulja ezt a terméket Klarstein St. Moritz elektromos hőáteresztő kandalló, 1800 W kedvező áron 43590 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A termék paraméterei:
- termék identifikáció/vonalkód: 4260359385883

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Electronic-Star.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Belo

A Klarstein St. Moritz elektromos hőáteresztő kandalló, 1800 W terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Tibor

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ervín

Még csak rövid ideje használom, de idáig 43590 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Klarstein St. Moritz elektromos hőáteresztő kandalló, 1800 W termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milena

Felülmúlta az elvárásaimat, a Klarstein St. Moritz elektromos hőáteresztő kandalló, 1800 W termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pravoslav

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Klarstein Chamonix, 2000 W, elektromos kandalló

Klarstein Chamonix, 2000 W, elektromos kandalló

A Klarstein Chamonix egy kellemes elektromos kandalló, amely csodálatosan romantikus hangulatot...

DURAMAXX HTF-R1, 2,4 GHz, vezeték nélküli termosztát fűtőtestre, szelep adapterek mellékelve

DURAMAXX HTF-R1, 2,4 GHz, vezeték nélküli termosztát fűtőtestre, szelep adapterek mellékelve

A Duramaxx programozható vezeték nélküli radiátor termosztát egy tökéletes társ a belső tér...

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 05.12.2022

Értékelés:
(81.6%)