Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Eglo Eglo 78164 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 11000 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Eglo Eglo 78164 kedvező áron 11000 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Barbora

Egyelőre OK

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gabriel

Először nem hittem el azt, amit a Eglo Eglo 78164 termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Lampak.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jolana

Még csak rövid ideje használom, de idáig 11000 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Eglo Eglo 78164 termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Vojtech

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Eglo Eglo 78164 terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Lampak.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Klement

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Eglo Eglo 78164 termékre mindőssze 11000 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 14.06.2024

Értékelés:
(83.8%)