Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Greenlux LED Fénycsöves lámpa LED/55W/230V megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 60360 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Greenlux LED Fénycsöves lámpa LED/55W/230V kedvező áron 60360 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Izabela

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Greenlux LED Fénycsöves lámpa LED/55W/230V terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Lampak.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Richard

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Greenlux LED Fénycsöves lámpa LED/55W/230V termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miriama

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dávid

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Greenlux LED Fénycsöves lámpa LED/55W/230V nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Norbert

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 01.12.2021

Értékelés:
(80.8%)