Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Immax LED Solár fali lámpa érzékelős LED/1,2W/3,2V IP65 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 9260 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Immax LED Solár fali lámpa érzékelős LED/1,2W/3,2V IP65 kedvező áron 9260 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bernard

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Immax LED Solár fali lámpa érzékelős LED/1,2W/3,2V IP65 termékre mindőssze 9260 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Laura

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Lampak.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kristína

A Immax LED Solár fali lámpa érzékelős LED/1,2W/3,2V IP65 terméket több vélemény és teszt alapján választottam ki. Nagyon elégedett vagyok, semmi másra nem cserélném. A Lampak.hu internetes áruházat csak ajánlani tudom - a rendelésem gyorsan és minőségi módon intézték. 10/10

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aleš

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Immax LED Solár fali lámpa érzékelős LED/1,2W/3,2V IP65 még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 31.05.2023

Értékelés:
(81.4%)