Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Immax LED Solár fali lámpa érzékelős LED/3,2W/3,2V IP65 megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 19990 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Immax LED Solár fali lámpa érzékelős LED/3,2W/3,2V IP65 kedvező áron 19990 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Laura

Először nem hittem el azt, amit a Immax LED Solár fali lámpa érzékelős LED/3,2W/3,2V IP65 termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Lampak.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Milada

Egyelőre semmilyen negtívumot nem észleltem, de majd idővel kiderül.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miroslav

19990 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Immax LED Solár fali lámpa érzékelős LED/3,2W/3,2V IP65 terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Daniel

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Immax LED Solár fali lámpa érzékelős LED/3,2W/3,2V IP65 nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 31.05.2023

Értékelés:
(86.6%)