Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Leuchten Direkt LED Dimmelhető dekor izzó VINTAGE DYI E27/5W/230V megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 20800 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Leuchten Direkt LED Dimmelhető dekor izzó VINTAGE DYI E27/5W/230V kedvező áron 20800 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Víťazoslav

Jó minőség elérhető áron 20800 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Aleš

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Leuchten Direkt LED Dimmelhető dekor izzó VINTAGE DYI E27/5W/230V termékre mindőssze 20800 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jozefína

Jó ár, gyors kézbesítés, fennakadásmentes rendelés

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Peter a Pavol, Petra

A Leuchten Direkt LED Dimmelhető dekor izzó VINTAGE DYI E27/5W/230V termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Lampak.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 31.05.2020

Értékelés:
(81.2%)