Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Light4home Csillár AMSTERDAM 4xE27/60W/230V 405 mm megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 53530 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Light4home Csillár AMSTERDAM 4xE27/60W/230V 405 mm kedvező áron 53530 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Xénia

A Lampak.hu internetes áruházat egy barátom ajánlotta, aki rendszeresen itt vásárol. Meglepett a széles választék, az, hogy szinte minden van raktáron, ill. a kedvező ár.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hedviga

A Light4home Csillár AMSTERDAM 4xE27/60W/230V 405 mm minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Melánia

pozitívumok: ár, minőség. negatívum: hosszabb kézbesítési idő

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pamiatka zosnulých

Ez egy szuper termék. Csak ajánlani tudom

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornel

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Light4home Csillár AMSTERDAM 4xE27/60W/230V 405 mm termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 22.09.2023

Értékelés:
(79.8%)