Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Polux Kültéri lámpa MALMO 1xE27/15W/230V fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 12880 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Polux Kültéri lámpa MALMO 1xE27/15W/230V fekete kedvező áron 12880 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Henrieta

A Polux Kültéri lámpa MALMO 1xE27/15W/230V fekete minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hermína

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Polux Kültéri lámpa MALMO 1xE27/15W/230V fekete termékre mindőssze 12880 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Miloslav

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Lampak.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Adam a Eva

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Polux Kültéri lámpa MALMO 1xE27/15W/230V fekete még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Katarína

Más üzletekben sokkal drágábban árulják. Ezen az áron valóban jó ajánlat

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Gabriel

A Polux Kültéri lámpa MALMO 1xE27/15W/230V fekete terméknek nagyon jó értékelése van. A kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radovan

A kategóriában teljesen el voltam veszve, ezért a Polux Kültéri lámpa MALMO 1xE27/15W/230V fekete terméket mások ajánlása alapján választottam. Jó döntés volt, hiszen nagyon elégedett vagyok. A Lampak.hu áruház hozzáállása is nagyon professzionális volt.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 23.09.2023

Értékelés:
(82.4%)