Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP20 piros megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 3316 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP20 piros kedvező áron 3316 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušan

Még csak teszteljük, majd később értékelem.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Margita

A Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP20 piros termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Lampak.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Silvia

Ingyenes volt a kiszállítás, ezért nem tudtam ellenállni :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ervín

Lenyűgöző termékválaszték és kedvező árak. Biztosan máskor is a Lampak.hu internetes áruházban fogunk vásárolni.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenka

Még csak rövid ideje használom, de idáig 3316 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP20 piros termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 17.04.2024

Értékelés:
(85.2%)