Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 piros megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4560 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 piros kedvező áron 4560 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jakub

Az internetes áruházak kiválasztásakor mindig figyelek a véleményekre is. A Lampak.hu áruháznak remek értékelései vannak. Ne habozzanak, csak válasszanak egy megbízható webáruházat, ahol ráadásul kedvező árakon vásárolhatnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Margita

Meglepett a minőségi kivitelezés, a Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 piros még jobban néz ki élőben, mint a képen.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Peter a Pavol, Petra

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 piros nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Eugénia

A kategóriáját illetően egy nagy kérdőjel volt bennem, ezért közvetlenül a Lampak.hu internetes áruházában kértem tanácsot. Értékelem az egyéni hozzáállást és a hasznos tanácsokat.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Arpád

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 piros termékre mindőssze 4560 Ft.-ért

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dalibor

Ha nem tévedek, díjat is nyert a Dtesten

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Jakub

Először nem hittem el azt, amit a Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 piros termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Lampak.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 18.05.2024

Értékelés:
(83.4%)