Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 zöld megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 4560 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 zöld kedvező áron 4560 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zdenka

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 zöld termékre mindőssze 4560 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Karolína

A Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 zöld terméket a Jézuskától kaptam és be kell vallanom, nem is választhatott volna jobban :-)

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Uršuľa

Én csak egy laikus vagyok, ezért nem igazodok ki a kategóriában. Még ha az interneten sok tanács is van azt illetően, hogyan válasszunk, nincs időm mindet áttanulmányozni. Ezért választottam a legkeresettebbek közül - a Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 zöld termékkel teljesen elégedett vagyok.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Kornel

4560 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 zöld terméket!!!

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Sabína

A Polux LED Szalag 5m LED/16W/12V IP44 zöld termék vásárlását már régóta fontolgattam, ezért hasonlítottam össze több áruház árait. A Lampak.hu internetes áruházban vásároltam - itt találtam rá a legkedvezőbb árra.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 25.02.2024

Értékelés:
(82.6%)