Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Prezent MINI energiatakarékos izzó E27/15W 2700K spirál megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 1520 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Prezent MINI energiatakarékos izzó E27/15W 2700K spirál kedvező áron 1520 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Radoslav

Pont valami ilyesmire volt szükségem, de nem túl drágán. Örülök, hogy rátaláltam a Prezent MINI energiatakarékos izzó E27/15W 2700K spirál termékre mindőssze 1520 Ft.-ért

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Rozália

Ügyfélként mindig örülök a kedvező árnak és a megrendelés gyors feldolgozásának. A Lampak.hu internetes áruház megfelelt az elvárásaimnak.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Ferdinand

Internetes vásárlás során könnyen ráfázhat az ember, de örülök, hogy velem ez nem történt meg. A Lampak.hu internetes áruház kategóriájában minőségi dolgokra bukkantam

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Linda

Jó minőség elérhető áron 1520 Ft.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Alexej

A Prezent MINI energiatakarékos izzó E27/15W 2700K spirál terméknek nagyon jó értékelése van. A kategória legjobb termékei közé tartozik . Már elég hosszú ideje használom arra, hogy azt mondhassam, jó vétel volt.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Hedviga

Először nem hittem el azt, amit a Prezent MINI energiatakarékos izzó E27/15W 2700K spirál termékről állítanak a reklámban. Egy ismerősöm ajánlására viszont megrendeltem a terméket a Lampak.hu internetes áruházból. Mostmár megerősíthetem, hogy a reklámok nem hazudnak. A kategória legjobbjai közé tartozik

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Iveta

A kategóriáját szinte mindig a Lampak.hu áruházban keresem. Ez a Prezent MINI energiatakarékos izzó E27/15W 2700K spirál mindössze 1520 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 14.06.2024

Értékelés:
(84%)