Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján TOP LIGHT Top Light 5502/H/HSL/MWS megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 11540 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket TOP LIGHT Top Light 5502/H/HSL/MWS kedvező áron 11540 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dorota

A TOP LIGHT Top Light 5502/H/HSL/MWS minden említett paraméternek eleget tesz, ezért 100%-ra értékelem

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Veronika

11540 Ft.-ért még csak hasonló termék sem kapható.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Pamiatka zosnulých

A kategóriájában a Heurekán is láttam hasonló termékeket. A TOP LIGHT Top Light 5502/H/HSL/MWS terméknek nagyon jó értékelései voltak. Egyelőre még nincs nálam sok ideje, de eddig teljesen elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Patrícia, Patrik

Még csak rövid ideje használom, de idáig 11540 Ft.-ért teljesen elégedett vagyok a TOP LIGHT Top Light 5502/H/HSL/MWS termékkel. Mindenkinek ajánlom.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Zlatko

Általában nem bízok a TV-ben ajánlott termékekben, de a TOP LIGHT Top Light 5502/H/HSL/MWS nagyon meglepett minőségével.

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 08.07.2020

Értékelés:
(83.6%)