Paraméterek és termékleírás

A ✅ termékről szóló értékelések alapján Wojnarowscy LED Csillár zsinóron ALBENE 1xE27/18W/230V fekete megtudhatjuk, hogy mi tetszik a vásárlóknak, mik az előnyei és hátrányai. Az ár ✅ 6570 Ft. a jó minőséggel összehasonlítva alacsony. Tapasztalatokat, hosszaszóllásokat és további leírást közvetlenül a termék alatt is találnak.  

További információ és fényképek a termékről

Egyéb részletek:

Internetes áruház Lampak.hu árulja ezt a terméket Wojnarowscy LED Csillár zsinóron ALBENE 1xE27/18W/230V fekete kedvező áron 6570 Ft.. Válassza ki, hol szeretné megvásárolni.

A terméket árusító bolt nagyon népszerű Lampak.hu, a Heurekán található értékelések és tapasztalatok szerint, a termék és a kézbesítés is rendben lesz.

Szállítás: A terméket általában a Magyar posta vagy a DPD kézbesíti.

Az elérhetőség ellenőrzése

Komentáre

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Irma

Én csak ezt a márkát szoktam vásárolni és nagyon elégedett vagyok

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bonifác

Tudtuk, hogy mit vásárolunk, ezért nem látom okát a negatív értékelésnek. Minden a legnagyobb rendben van.

Hodnotenie 4*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušana

Felülmúlta az elvárásaimat, a Wojnarowscy LED Csillár zsinóron ALBENE 1xE27/18W/230V fekete termékkel rendkívül elégedett vagyok!

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Bibiána

A kategóriáját szinte mindig a Lampak.hu áruházban keresem. Ez a Wojnarowscy LED Csillár zsinóron ALBENE 1xE27/18W/230V fekete mindössze 6570 Ft.-ért volt . Sehol sem vásárolhattam volna meg olcsóbban.

Hodnotenie 5*

Hozzáadva: hónappal ezelőtt
Dušana

6570 Ft.! Ezen a felülmúlhatatlan áron vásároltam a Wojnarowscy LED Csillár zsinóron ALBENE 1xE27/18W/230V fekete terméket!!!

Hodnotenie 4*

További vélemények

Hozzászólás írása

Ár, leárazás, kuponkód

Érdekli Önt, hogyan alakul ennek a terméknek az ára? Nézze meg grafikonunkat és tudja meg, hogy mikor volt a legolcsóbb, ill. megvásárolható-e kedvezményesen » Az ár ellenőrzése 16.04.2021

Értékelés:
(80.4%)